Septiembre 11, 2018


Autovidal és una empresa familiar en continu creixement i expansió dins el món de l'automoció.


Historia:

Durant el primer quart de segle s'obria en les Avingudes, una de les principals artèries vials de la ciutat de Palma, un petit taller de reparació d'automòbils fundat per la família Vidal.

D. Andrés Vidal Marroig, nascut en 1921, va anar el primer membre d'aquesta família a treballar amb la marca Mercedes-Benz, representant les ja famoses furgonetes DKW, des de 1956.

En aquests últims anys, el responsable de l'expansió ha estat D. Francisco Vidal Oliver, fill de D. Andrés, que es va incorporar al negoci familiar en 1967. I, seguint amb la tradició familiar, més recentment s'han unit a l'empresa Andrés, María i Carmen Vidal, fills de D. Francisco, situant a aquesta empresa familiar en la seva tercera generació.

Al llarg d'aquests anys, Autovidal ha experimentat un fort creixement i en l'actualitat no només no treballa amb la marca Mercedes-Benz sinó que també és concessionari oficial de les marques Mitsubishi, Smart, Kia i Fona.

Aquestes dues últimes marques van ser incorporades al grup a principis de 2011 amb l'objectiu de complementar les marques ja consolidades del grup (Mercedes Benz, Smart i Mitsubishi), enfortint i situant a Autovidal com un dels grups capdavanter i de referència dins del mercat de l'automoció balear

En 1976 la constant expansió del projecte familiar, porta a l'empresa a adquirir un solar en Gran Via Asima 24, al polígon industrial de Son Castelló, ubicació que alguns anys més tard i a dia d'avui, albergaria les instal·lacions centrals del grup. Aquestes instal·lacions es van ampliar amb nous edificis en 1988.

Al febrer de 2001 es van construir les instal·lacions de la base de Manacor i al març del mateix any les de Santa Maria. El grup Autovidal opera per tant en l'actualitat des de tres centres:

A la base de Palma s'ofereixen els serveis de venda i postvenda de Mercedes-Benz turismes i industrial lleuger, Mitsubishi, Smart, Kia i Fona. A més, en la central de Palma es troben els departaments de suport del grup, com a administració, recursos humans, informàtica, màrqueting, qualitat i medi ambient.
Santa Maria es nodreix de la venda i postvenda de vehicles industrials pesats i lleugers, a més de la gestió d'un centre de xapa i pintura de 1000 metres quadrats que donen suport a tot el grup.
Al tercer centre, situat a Manacor, es comercialitzen totes les marques del grup a més de la postvenda de Mercedes-Benz turismes i industrials lleugers, Smart i Mitsubishi.

La suma d'aquests tres centres doten a Autovidal de 38.000 m2, que garanteixen poder donar als nostres clients un servei de màxima qualitat.© CyberAltura

© CLUB NÁUTICO CALA GAMBA